onsdag, november 17, 2010

finfinafröknar

Besökstiden i Västerås i över. Mina vänner har kommit och åter åkt härifrån. Nu har jag en vecka på mig att plugga, umgås och träna innan jag åker upp till norr nästa torsdag. Underbart! Hemlängtan är enorm nu, jag längtar efter alla där uppe.   
 Först kom Ems hit. Kvalitetsumgänge under ett drygt dygn - alldeles för lite men mer än jag kunde hoppas på. Jag menar, ingen av mina vänner uppfrån har hälsat på här i mellansverige ännu, så varje besök blir som julafton..
Lämnade Ems på tåget klockan tre igår och tio i fyra klev Susanne och Nelly av ett annat. Den lilla fröken har börjat bli stor och en ganska bestämd ung dam - men vilket charmtroll! En mysig kväll med tacogratäng, hinkvis med goda teer och popcorn i soffan. 
Tack kära vänner för att ni tar er tid att hälsa på mig
- jag önskar att jag kunde förklara för er vad det betyder för mig!
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Emma sa...

Haha, subtilt, Vik xxx

Lovisa och Markus sa...

Vilka fina bilder :-)