måndag, november 29, 2010

en födelsedag (natt) i schtaan

Med Erre i släptåg sjöngs det vacker, stämningsfull norsk karaoke hemma hos Lögnar'n, tillsammans med många finfina norrlänska vänner. Rosa bubblor slank ner och det självklara besöket på Station 8 ett faktum. Hur kul jag än har på BMB här nere i Västerås med mina vapendragare så är det grymt att gå ut hemma i norr. Älskar det jag hatade förr - att alla känner alla. Det blir lixom.. hemtrevligt.  
Ni var många som gjorde min kväll fantastisk. Och som gjorde full. Men om jag inte förstår att jag inte behöver ta emot och dricka upp det som bjuds på, även om jag fyller år, så får jag skylla mig själv kanske.
Just nu vill jag inte ha alkohol under det närmaste halvåret.
 Men det blir väl fredag igen, och risken är att det börjar rycka i dansfötterna..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: