tisdag, november 23, 2010

at the conferencecenter

Ett av önskemålen när jag frågade vilka ni var och vad ni ville läsa, var att få veta mer om vad vi gör på utbildningen. Jag läser alltså Ledarskap för Mötesindustri, tidigare kallad Affärsturism. Senaste två dagarna har vi varit på kurs på Aronsborg. Vi lyssnade på en norrman - Elling Hamso - som pratade om ROI, return on investments.

Det tog tid för mig att komma in i engelskan, men dag två gick betydligt lättare att förstå, och då även att följa med i allt som sades. Men det var intressant i slutändan, när ljuset började gå upp för mig - lampan är inte alltid så lätt att tända nämligen..   
Annars har besöket på Aronsborg bestått av riktigt god mat, massa härlig frukt och sanslösa mängder choklad. Chokladlimpa (!), vitchokladmousse, chokladkaka, chokladthe och chokladmuffins. Klart man kan njuta av ett par sådana dagar... Jag kan absolut tänka mig besöka stället fler gånger, choklad gör mig lycklig.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: