tisdag, oktober 12, 2010

a whole lot of everything

Imorgon ska jag vara snygg. Det är The International Suit Up Day, och jag ska damma av kavajen. It's gonna be legen... wait for it... DARY! Och idag har jag varit ful. Sjuk-ful. Sunkiga kläder och osminkad. Plus att jag ser ledsen ut när jag är sjuk och det är inte till min fördel.

Dessutom  kunde det ha blivit en spännande jakt här i kvarteren ikväll. Den Lilla Grisen såg en katt. Katten hade fått span på en hare. Haren sprang. Katten tog rygg. Grisen gjorde allt som stod i hans makt för att få ge sig av efter, men trots min tränigsvärk idag så kunde jag hålla emot. Han gnällde och tjöt, tyckte troligtvis att han hade världens elakaste matte som inte lät honom leka.

Jag är inte bara ful, jag är elak också.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: