onsdag, oktober 20, 2010

vi drar till stallet istället

Jag fick (tiggde till mig?) chansen att följa Melina till stallet idag.
Jag har inte klappat en häst på åratal och har i princip inte suttit på en sedan mellanstadiet.
Hur häftigt som helst (mamma, du behöver inte vara orolig, hon sa faktiskt att jag var duktig) och jag vågade mig till och med upp på Brålle, som herrn hette. Det mest spännande - förutom att hästen envisades med att springa - var att det var westernridning! Jag har aldrig nånsin testat att rida western förut - och det var riktigt roligt!
Jag var nog mest stolt över att jag överhuvudaget fick mig upp i sadeln. I dubbel bemärkelse. Både att jag vågade mig upp i sadeln och att jag faktiskt var smidig nog att rent fysiskt ta mig upp i sadeln. Jag är lixom inte känd för att vara särskilt rörlig.
Ibland älskar jag verkligen mitt liv. Imorgon  ska jag dessutom träffa en instruktör på gymmet, det känns riktigt bra! Har börjat trivas så bra där att jag vill spendera ännu mer tid i dessa svettluktande lokaler och ska därför utöka min träning. Love life. Love life. Love life.

__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: