torsdag, oktober 21, 2010

save the mail

Hos mig behöver brevbäraren vara rädd för hunden, som i amerikanska filmer. Här behöver posten som droppar ned i brevinkastet känna skräcken. Bushunden har under sina dryga 15 månader aldrig brytt sig om posten - tills i förrgår. Nu har han i tre dagar massakerat allt som tittar in i brevinkastet, inklusive kartonger och hårda plastkort. Så idag har jag köpt en korg och hängt upp under brevinkastet, hoppas den fyller sin funktion. Måste även komma ihåg att sätta upp en lapp då jag avsäger mig all reklam. Läser den inte och det blir en sak mindre att frestas av som hund.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Jag tror vi har kvar vår Ingen reklam-kylt som vi hade på lägenhetsdörren, en fin i metall :)
kan skicka ner den om du vill? Kan fota den först förstås, om jag hittar den....

Johanna - MyShoebox.se * Gravid * sa...

Kom min förra kommentar fram?

Den om att jag har en "ingen reklam"-skylt jag kan skicka till dig om du vill?
Hade den till lägenheten förr :)Finfin är den tycker jag :)