söndag, oktober 17, 2010

mjölksyra

Jag vaknade i morse och trodde att någon hade misshandlat mig inatt. Ryggen kändes ungefär som om jag sovit senaste veckan på en knölpåk. Musklerna i benen och rumpan brände och nacken kändes stel. Jag har i helgen dansat så mycket att jag fått en helvetisk träningsvärk.

Det kan vara ett tecken på två saker. 1. Jag är uppenbarligen jävligt otränad som får träningsvärk av att dansa. 2. Det har dansats helt galet mycket under denna helg. Jag kan säga att det är en kombination - det har dansats i nästan fyra timmar - och dansats väldigt intensivt - plus det faktum att jag är rätt otränad. Men det blir bättre. Gjorde ett tappert försök att lura bort träningsvärken på gymmet i eftermiddag, men det gick inte. Risken är bara att jag kommer ha ännu ondare imorgon..
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: