måndag, oktober 18, 2010

gourmetkocken

Det kan se ut som en vanlig grillad korv. En vanlig tråkig grillad korv. Men inget är som det verkar här i Västerås. Först blev jag tagen för att vara engelsktalande när jag frågade om de hade en french hot dog. Nåja, jag valde i alla fall en "ehh, ehh.. regular.. ehh.. sausage", som hon i kassan kallade det på stapplande engelska.


Men fick jag någon grillad korv? Hell no. Jag fick något så spännande som en friterad korv. Det jag bad om, när de uppenbarligen inte hade någon french var en grillad korv. Jag sa inte: "Nä, men nu när ni är för inkompetenta för att veta vad en french hot dog är, så vill jag gärna att ni dränker en redan flottig korv i frityrolja, tack snälla?" Nä, jag bad om en grillad korv.

Lite läskigt, faktiskt. Kommer inte hänga på det stället något mer i alla fall.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: