söndag, oktober 24, 2010

funny bunny

Inser nackdelen med att ha kul. Kul innefattar mindre sömn än när man har tråkigt, och lite sömn resulterar i en apatisk norrlänning som sitter som en säck potatis i soffan och knappt ens orkar sträcka sig efter glaset med colalight som står på bordet. Är tillochmed för trött för att gå och lägga mig. För då måste jag först resa mig, ta på mig kläder och gå ut med Den Lilla Grisen som redan snarkar bredvid mig. Sedan måste jag borsta tänderna och ta av mig kläderna igen. Och få ångest när jag inser hur få timmar det är kvar tills väckaren ringer igen.

Men ändå kommer jag säkert, av någon konstig anledning, fortsätta att ha kul på helgerna.
Trots potatissäcken i soffan på söndagarna. Det kan vara värt det.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: