söndag, oktober 17, 2010

everybody.. rock your body

Jag och Rally mötte igårkväll upp den finfina klasskamraten Emma hemma hos en kompiskompis till henne. Drack lite vin och gick vidare till Lilla Å. Där blev vi inte alls långvariga, det började rycka i dansnerven. Destinationen blev schalgergolvet på BMB för andra kvällen i rad. Och där stannade vi!
Lyckades lura in Elin också, en skön tjej jag jobbat med hemma på arenan. Kul att träffa henne igen! Kvällen avslutades på ett kebabhak, där vi även hittade nästa klasskamrat - en grymt lycklig Camilla dök upp och dök ner med oss, kärlek!  

Träffade någon random tjej inne på toaletten på BMB. "Alltså, jag är inte flata - men du är sjuuukt snygg". Jag är heller inte flata, men tack så mycket, lixom. Att jag sedan såg samma tjej bli eskorterad ut av vakten, något överförfriskad, behöver jag inte ta hänsyn till, hennes omdöme var säkert skitbra ändå. Eller nått..
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Brukar också få den. Fast tvärtom... "Tyvärr, du verkar snygg och så men jag är flata"... Varenda gång!

mycket flator det måste finnas...

/Joelsunderbara.blogg.se