lördag, oktober 30, 2010

dancing queens

Det kom ett besök från Sundbyberg ikväll. Vi fick sällskap ut på BMB helt enkelt. Man jag fattade inte riktigt varför jag hittade honom i DJ-båset när vi skulle fara, med hörlurar och fullt upptagen med att spela musik? Jag måste ha missat något, han skulle inte jobba. Han skulle dricka drinkar med oss.

Som vanligt dracks det knappt något hemma - och en drink ute. Jag satsar snarare att vara high on the feeling av mina vänner, dans och människor. Jag trivs rätt bra med att vara näst intill nykter på krogen!

Det var en rätt okej kväll. Långt ifrån den bästa - men jag tror det beror på att det var läskigt varmt och att jag har magknip. Så nu ska jag krypa ihop i skeden med den finaste hunden och sova riktigt, riktigt länge imorgon. Bra grejer!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: