lördag, oktober 30, 2010

älska livet.

 Jag älskar mitt liv just nu. Jag har den bästa hunden och de finaste vännerna - både här, i norr o i resten av världen. Universums bästa familj och känner en tillfredställdhet jag inte trodde jag skulle finna.
En sovmorgon i sked med en kille med bruna vackra ögon, stora muskler och svans. En ordentlig hundtur i skogen med svampplockning, rörelseoskärpa och en Skinnskattebergsbo. Ett happymeal med en Astrid Lindgrenbok på McDonalds och tre poäng inne på Stortsbar med tidigare nämnda Skinnebergsbo och Mari - tillsammans med en enorm Club Sandwich och två pint med colalight. Om en timme ungefär smiter jag hem till Mari igen, dricker en drink och går på BMB för att dansa tills natten blir till dag..  

Visst förstår ni varför jag älskar mitt liv?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: