onsdag, september 22, 2010

världens bästa

Jag är hjärntvättad - allt är världens bästa numera. Men idag har verkligen varit världens bästa tisdag. Skolan ger mig mer och mer och mer för varje dag. Läser kommunikation just nu, rejält motivationshöjande!
.
Gick 6,5 kilometer i eftermiddag, varav fem av dem i skogen. Hösten ger mig enormt mycket energi, jag lever för färgerna jag ser omkring mig. Ikväll gick jag ut och åt middag med en grymt bra skåning och klasskompis. Vardagslyx på Jensens Böfhus. Med Mr Jensen tillochmed. Tre rätters middag på en tisdagkväll, bra samtal och en film i soffan. Kan det bli bättre?
.
Världens bästa tisdag, absolut! Tidig morgon imorgon, trots "eget arbete". Tänkte ta 6,5 km med Den Lilla Grisen innan jag möter upp klasskamrater för lunch och grupparbete!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: