onsdag, september 15, 2010

va fan?

Jag gillar Skellefteå. Alltså, jag gillar Skellefteå jättemycket. Men Skellefteå verkar inte känna detsamma för mig. Hmpff. Jag vaknade med Årets Största Finne i pannan i morse. Helt omöjlig att döda. Sedan började det regna. Vad är problemet egentligen?
Försöker tappert idag att dölja den under en snelugg. Med rätt dålig framgång tyvärr. Förstår inte. Min hy som varit så ovanligt bra på senaste.. är det straffet för att jag igår faktiskt tvättade bort sminket för en gångs skull?

.
Äsch. Finnar är coola. Jag menar, känns ju onödigt att ha ett helt land utav dem om de inte fyllde någon slags funktion?
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

KRÄÄÄÄM sa...

Skellefteå straffar dig för att du flyttat därifrån fattar du väl;) I Västerås skiner solen! Ta med dig hunden och åk neråt nu.. /Kräm