fredag, september 10, 2010

svett, skratt och nu träningsvärk

Kickoffen gav mig träningsvärk. Jag får mig nästan inte ur soffan. Aj som fan, det vill säga. Men jag vet lixom inte hur man gör något halvdant. Ska det göras så ska det göras ordentligt!
1. "Hästarna" och vääääärldens bästa kunskapsstege. 2. Samarbetsövning som var riktigt kul. Spindelnätet! 3. Hur var det där, är tältkåta ett substantiv eller adjektiv? 4. No party without music. 5. Mat lagad över öppen eld. Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor - helt galet gott!
.
Det var ett välfyllt schema, men aldrig stressigt. Kvällen spenderades runt en brasa med en plastmugg med rosevin i handen och många hysteriskt roliga historier. Alltid kul att leka "Jag har aldrig.." med nya människor. Man hinner omvärdera många som man fått en första uppfattning om, och i de allra lugnaste vatten..

1. Har druckit kaffe ur kåsa hela helgen. Endel hade dock problem att skilja på kåta och kåsa.. 2. Kossorna demonstrerar, kossorna har fått nog, kossorna vill ha frihet... 3. Snacka om att känna sig som ett barn igen.. 4. Med Barbie på ryggen! 5. Hade massa akrobatiska lita-på-varandra-och-ha-jävligt-roligt-övningar idag.
.
Hade både elitgymnasten och den f.d. cheerleadern i min grupp, helt klart en fördel när det handlar om att stå på någons axlar och hålla balansen!

__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: