söndag, september 05, 2010

söndagsmys

Ignorera min obäddade säng i bakgrunden. Vi kan låtsas att den blivit bäddad efter det att bilderna togs. The magic bedfairy made my bed.
Det blev aktivitet av det lugna slaget idag. Mötte upp Mari på stan för en lunch på Vivaldi och en liten fika på Espresso House innan hemgång igen. Måste laga mat, måttligt peppad, men jag gissar att det kan vara en bra idé med lunch imorgon också. Har beslutsångst, bulgursallad eller pasta? Nåja, time will tell.
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Åsa sa...

Sv: Betyder det att man håller på att vara gammal när man tänker på tandborsten istället för den klirrande påsen.. :D

Är det den från HM? Då var det den jag kikade på! Råsnygg! Har hittat ett par MC-boots på HM nu som jag är totalt förälskad i! Vet bara inte hur jag ska fixa det när jag inte riktigt pallar ett par tighta byxor.. Tips från skoproffset? :P