söndag, september 12, 2010

personlig tränare?

Jag blir helt sjukt peppad att träna när jag ser Stadiumreklamen på TV. Jag gillar att promenera och så, men på gymmet blir jag omotiverad. Jag vill ha någon som peppar mig, någon som skriker åt mig. Men inte i grupp. Vill ha någon som står bredvid mig hela tiden, tränar med mig och skriker åt mig att ta i hårdare! hårdare! hårdare!
.
Men inte har jag tid att träna på gymmet. Eller, det har jag säkert om jag verkligen tar mig tid. Men vem ska stå och och peppa mig då? Skrika åt mig? Tvinga mig att ta i hårdare?
.
Efterlyses: En Västeråsare som vill ha ett projekt,
att få en formlös norrlänning i form. Kosta vad det kosta vill, lixom.
__________________________________________
Viktoria

2 kommentarer:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

älskar också de rosa glasen..tyvärr har en del gått sönder och vad jag fattat det som finns de inte att köpa längre..?

whats. her. face. sa...

nog fan kan jag stå och skrika om du vill det!! kan peka med hela handen oxå om det hjälper :)