onsdag, september 22, 2010

motionera mera

Nåja. Med några Ipren i magen och Voltaren gel på foten så kanske jag kan sova (om inte fullmånen jävlas med mig). Har byggt ett fint litet torn av kuddar jag kan vila foten på i natt. Jag promenerade 1,2 mil igår, och trots att jag blev snuvad på 3,5 km så har jag gått ungefär lika långt idag. Plus att jag invigt gymkortet, tränade ett lite kortare ben/rumppass. Ska dit på lördag och få hjälp med ett träningsschema - har inte tränat sedan mars -09 och känner mig mycket ringrostig.
.
Om jag inte kan motionera som jag vill imorgon så funderar jag på att simma några längder, har ett maxikort som även ger mig tillgång till simhallen. Inte för att jag är någon supersimmare (lätt underdrift) men visst ska jag kunna plaska några längder?
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: