måndag, september 06, 2010

mer sjuk än jag först trodde

Har en klasskompis som är ungefär som mig själv i trafiken. Rally-Emelie. Hon tog med mig och Kräm (fina namn i klassen minsann) ut till Hälla. Men det var bara att konstatera, jag är mycket, mycket sjuk. Jag valde helt frivilligt att gå på ICA istället för IKEA. Och nej, det är inte ett-köpcenter-som-börjar-på-"I"-det-kvittar-vilketsom, men jag behövde verkligen handla mat och jag h a t a r att gå på den dyra mataffären inne i stan med en ryggsäck för att orka bära hem maten. Hatar!
1. Kolla hur skrämd Kräm ser ut - jag tror det beror på Emelies rallykörning! 2. Babes utanför IKEA, jag är lite avundsjuk. Jag menar, ICA.. 3. Fatta så coolt. Det är när jag hittar såndana här häftiga grejer som jag älskar att bo lite mer centralt i Sverige. Liten, smidig och skitcool. Kände mig dessutom väldigt gangster - det var fotoförbud på ICA, och där smög jag omkring med mina kamera i handen. Ha!
.
Spenderade en timme på Pizza Hut dessutom, mycket trevligt. Kanske inte det mest hälsosamma, men jag har fortfarande feber och förtjänar en liten pizza. Och nu har jag lagat fullkornspasta med en sås med bacon, purjolök och paprika till lunch imorgon. Gött mos, lixom.
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: