måndag, september 20, 2010

lördagens rock'n'rolla!

Jag vet lixom inte var jag ska börja. Bilderna från den här lördagskvällen är priceless - och av någon anledning har jag vidöppen asgarvade mun på alla. Men det kan bero på att jag skrattade så mycket att jag hade kramp i magen när jag skulle sova - och fnittrade hela söndagen så fort jag tänkte på hur kul jag och Erre hade haft.
1. På väg från förfesten hos Dr. Laser.. 2. Har fått Erre att förstå storheten med cosmopolitans. 3. Inga kommentarer. 4. Stampa. Stampa. Stampa. Lilla bollen.. Stora bollen. Och stampa! Känn gunget. (här, för er som inte är bekant med Leroy) 5. Hittade en söt brunett - och du, det var Johanna och Jonas du krokade med på fredagen Ida!
.
Lämnade Station 8 och testade AllStar där någongång mellan midnatt och stängning, hamnade i sällskap med ett gäng sanslöst underhållande unga herrar. Eller så var det bara det att jag var på riktigt, riktigt bra humör.
1 o 2. Den mycket ordbajsande Fredrik (?), jag och Erre på AllStar.
.
Jag vet inte vad som hände. Men till sist hamnade jag och Bolidenbruden i mina föräldrars kök med händerna fulla av pommesfrites. Skratten fortsatte och kvällens succé var ett fakum!
Nej, hon har inte slocknat. Hon dricker bara upp lite cocacola från bordet.
Om nu det är bättre eller sämre än smälla av vet jag inte..

__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

errelicious sa...

Kvällen. Alltså kvällen. Ta mig tillbaka, genast! Vilken total lycka, hela kvällen igenom!