lördag, september 11, 2010

like a baby!

Hela veckan har jag varit överlycklig för att jag skulle få gå på djurpark i helgen. Att det var mulet och duggade skulle absolut inte få hindra mig! Jag och Björn tog tåget till Eskilstuna där vi mötte Barbie och Emelie. Väl på Parken kom slöt även Jana och hennes bedårande lilla Alfons upp.
Baby Björn. Barbie. Rally-Emelie. Norrland.

Har ingen aning om vad det är för apor och lemurer på bilderna, men hur söta är de inte?

Lycksele Djurpark kan ju slänga sig i väggen. Skansen likaså. Var för länge sedan jag var på Kolmården för att uttala mig, och Furuvik i Gävle har fått en bra konkurrent. Jag gillar verkligen djurparker! Jag var som ett barn! Skulle titta på allt!
1. Rally och geten. 2. Jana och hennes guldklimp. 3. Barbie och BabyBjörn testar sina ryttarkunskaper. 4. Barbie hittade någon att pussas med i regnet
.
Avslutade dagen med lunch/middag på TunaPark, åt en grym grillas lax med kokt potatis, citronhollandaise och färsk sparris. Fantastiskt! Hela dagen har varit helt fantastisk - den kommer jag leva på länge!

__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

whats. her. face. sa...

åh, "timonerna" är ju bara sötast! åsså låter dom ju hur kul som helst :)

BabyBjorn sa...

Helt grymma bilder från idag och kick-offen. Superbra jobbat =)
Bowla imorgon!!!