torsdag, september 30, 2010

kvällsöppet

Vilken bra kväll! Förutom att jag glömde mitt visa-kort hemma, så stackars Emelie fick agera suger-moma och betala för mig. En god sallad på Vivaldi och på klädbutiken SOLO bjöds det på riktigt kall öl ikväll, för de som stod deras lista. Vilket bra koncept, dricka öl (nej Ems, inte folköl. Riktig öl!) och shoppa samtidigt. Skulle kanske bli lite alkis-varning på oss som gillar att gå i butiker, men det var väldigt trevligt. Tack för tipset Bella!  
En latte i handen och trevligt sällskap, - jag trivs rätt bra här i Västerås.
Dessutom vann mitt älskade hockeylag ikväll, kan det blir bättre?
Just ja. Det är fredag imorgon. Oh what a day..
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Jaha, da makar det mer sense. Jag trodde att Solo var nan typ Hemkop eller nat, haha!