måndag, september 13, 2010

konflikt i mitt huvud

Jag har i flera års tid varit helt övertygad om att man slösar bort en sjundedel av sitt liv på måndagar. Helt. Jävla. Värdelöst! Låt mig somna om så skiter vi i det här lixom.
.
Men. För två veckor sedan började jag den här utbildningen, och lärde känna Claes, min utbildningsledare. Han är sådär sjukigt pepp - hela tiden. Jag kommer att komma till skolan om en dryg timme oc han kommer utbrista att "det är väääääääärldens bästa måndag!" Och jag kommer tro honom, köpa det rakt av.
.
Innebär det här att en enda övertaggad person kommer att ta ifrån mig en av de få saker jag varit helt säker på - att måndagar är bortkastad tid?
_________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

s. sa...

Då kan jag berätta för dig att det egentligen är söndagar man slösar bort en sjundedel av sitt liv på.