lördag, september 25, 2010

klassfest

Kvällen började i ett hotellrum på Clarion Hotel, där Barbie och Rally-Emelie skulle spendera natten. Fler dök upp innan vi sällskapade hem till Bella där större delen av klassen redan var.

1. Rasmus, Linda O, Carro, Baby Björn, Nella, Rally, Linda N. Längst fram, Barbie. 2. Det shotades ljusgrön sprit. 3. På väg mot BMB, Rally och Baby Björn.

Inte helt genomtänkt dansade jag hela kvällen inne på BMB - vilket kanske inte var supersmart med min mycket onda fot. Hade i alla fall vett att inte gå ut i högklackat (läs: min fot är för svullen, jag fick inte på mig något annat än mina MC-boots)!
.
Vaknade i natt/morse med enorma smärtor i foten, fick lov att lägga mig på soffan med foten i högläge någon timme för att lura bort i alla fall lite smärta.
 
1. Rally-Emelie och undertecknad med cosmopolitan. I vinglas. Man tager vad man får helt enkelt. 2. Baby Björn died and came to heaven?  3. Barbie, Baby Björn och jag. Dansar tror jag. 4. På väg hem. Rally, Norrland och Barbie. Vilka tjejer!
.
Jag är så trött, så trött. Så trött. Så sjukt trött - men det var väldigt roligt igår. Har bokat tvättstuga tidig morgon imorgon, jag kommer nog att somna (igen) direkt efter hockeyn är slut.  

TACK FÖR EN GRYM KVÄLL ALLA INBLANDADE!
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: