lördag, september 11, 2010

home safe

Jag är hemma sakta och säkert. Blev en ytterst lugn kväll ikväll, trots Robbins inblandning. Drack lite rosa bubblor hemma hos Mari efter att ha stressat sig halvt ihjäl från stillasittande naken på golvet till partyklar på 45 minuter.
.
Drack en drink på krogen, tappade bort min garderobslapp, fixade fram en ny (tack personalen), dansade massor, pratade med Luc och åkte hem. Sådärja!
1. Robbin och jag, ser helt normala ut. Är vår absolut mest vardagaliga posé. 2. Luc fixar cosmopolitans. 3. Min fotoskygga vän gömmer sig, medan jag vackert ler in i kameran. Undrar bara vad som är problemet med min Beverly Hills-snedlugg?
.
Stackars bartender. Hade råkat berätta om Den Danska Bartendern hemma som hade gjort mig den bästa cosmopolitan ever. Att han noggrannt kylt glasen. Muddlat limen. Hällt upp den med kärlek. Inte kunde Luc vara sämre, fick mig en grym cosmopolitan med enorma mängder pressad (och muddlad) lime i ett välkylt glas. Bra jobbat!
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: