lördag, september 04, 2010

hatobjekt

Jag skulle aldrig, aldrig, ALDRIG kunna plugga på högskola eller universitet. Jag läser nu på yrkeshögskola vilket inte alls är samma sak. Jag behöver nämligen bara se en phösare eller någon annan sådan där tönt med solglasögon, peruk och en overall full med ditsydda märken för att bli förbannad. Jag måste skaffa en rullgardin till mitt kök, om mitt temperament ska kunna hållas i schakt under de närmaste veckorna. Jag bor nämligen granne med stadens högskola. Phösarna är överallt, och framför allt utanför mitt köksfönster. Porslin, gafflar och kastruller ligger farligt till, då jag bara av att se dem vill kasta saker omkring mig. Eller bara kräkas.
__________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

Mad sa...

Men du tycker väl om mig ändå :)

viktoria cederberg sa...

Ingen regel utan undantag babe. Bara jag slipper se dig. ;)

Mad sa...

Till mitt försvar så är det bara 5 dagar av årets 365 dagar som den är på. Resten av dagara är jag din :)

whats. her. face. sa...

hade två framför mig i rulltrappan ner till coop idag. hade tänkt ta en fin bild och skicka till dig, men så kom jag ihåg att du var lite krasslig och ville inte riskera kaskadkräkningar i klassrummet! dessutom hann jag inte få upp kameran :(