tisdag, september 07, 2010

fuck off aksel sandemose

Vi pratade om Jantelagen idag på skolan. Den där Aksel som skrev om Jantelagen kan ju stoppa upp något någonstans. "Du skall inte tro att du är något." Vad är det för taskig attityd? Klart man ska tro på dig själv! Tror du inte på dig själv tar du dig heller ingenstans, det är hård konkurrans där ute.

Det blir lixom bara värre. "Du skall inte tro att du duger till något." Jag blir bara förbannad, jag lärde min minsann i lågstadiet att Jag Duger! Och det står jag fast vid. Och jag duger faktiskt inte bara, jag är dessutom riktigt jäkla bra! Jag är bra på det jag gör, och jag kan vara stolt över mig själv! Ha!

__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

även om jag hade haft mycket pengar hade jag röstat rött eftersom det inte bara handlar om egna plånboken utan vilket samhälle man vill ha för största möjliga mängd.

Vad var det Mauro Scocco sa en gång..plånboken säger blått men hjärtat säger rött.

camilla sa...

You go girl!!