lördag, september 04, 2010

crazy bananas

Jag har verkligen världens skönaste klasskamrater. Även om Barbie hörde fel och trodde att jag sa att jag sålde sex - hon tyckte nog att jag var lite väl frispråkig för att ha känt varandra i sisådär fyra dagar...
1. Barbie (ibland även kallad Erika) sippar cosmopolitan med enorma mängder lime. 2. SKÅL! Carro, Nella och Barbie. 3. Jag vet inte, men jag har i alla fall sjukt roligt åt Linda, aka Kräm. 4. Barndomskompisen Marcus dök upp, rockade loss på dansgolvet tillsammans.
.
Vi var på BMB och afterschoolade, åt tacos och drack fasligt billigt vin. Happy Hour for life lixom! Klassen svek senare, men min fotoskygga vän Mari slöt upp vid min sida. Höll igång till strax efter ett, då hade jag vinglat runt på mina skyhöga klackar sedan halv fem på eftermiddagen..
1. Klart jag fick min cosmopolitan, min vän bartendern har lärt sig hur jag vill ha dem. 2. Barbie och jag. 3. Spelade ett rätt schysst coverband, men jag minns inte riktigt vad de hette? Krutbolaget? Dunderbolaget? Pumpbolaget? Något liknande i alla fall.
.
Förutom att jag fick frossa i natt mår jag riktigt bra idag - peppar peppar, ta i trä. Börjar däremot vara fasligt hungrig, tror att bistron på hörnet ska få en gäst snart. Blev förövrigt uppraggad av taxichaffören som körde hem mig i natt. Han ville inte att jag skulle signera kvittot, han ville ha telefonnumret där istället. Tack men nej tack, typ.

__________________________________________
Viktoria

3 kommentarer:

Kräm sa...

Pumpbolaget hette dom Norrland!;)

whats. her. face. sa...

vet inte om jag skulle kalla mig fotoskygg. men kameran har en speciell förmåga att visa fel bild av mig :)

Åsa sa...

Älskar din skjorta! Den är skitsnygg! Kikade på en liknande häromdagen faktiskt! :)
Hoppas du har det bra där nere! :)