fredag, augusti 20, 2010

tröttast

Sist jag sov ordentligt var någongång vid halv sju igår morse. Slumrade kanske tre timmar i natt, mellan Umeå och strax söder om Sundsvall. Kom fram till Min Nya Hemstad kring 06.00 och satte genast igång. Magen sa ifrån och jag powernapade i fosterställning under tio minuter på golvet i köket strax efter nio, annars har det varit full fart hela dagen. Flera timmar på IKEA, målning, uppackning, ihopskruvning av möbler.
.
Jag lovar att berätta mer och visa bilder snart. Men just nu är min router trasig och min datakabel 1,8 meter - och jag har för ont i kroppen för att sitta någon längre stund på hallgolvet.

Just nu behöver jag bara sova. Sova min första natt i min nya lägenhet!
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Åsa sa...

Vad läcker designen blev! Hoppas du kommer att trivas bra i din nya lya! :)
Kram!