måndag, augusti 09, 2010

tigers in the wood?

Hatar att mitt objektiv är knasigt. Det vill inte autofokusera längre, och den manuella fokuseringen funkar dåligt för mig när jag har bråttom och försöker fotografera en hund som hellre springer runt, runt, runt än att sitta still på en pall mitt i skogen.
Hittade några deciliter hjortron bara, snurrade några varv runt i myrmarkerna. Man är inte så kaxig när man går med näsan i backen och söker bär lite för länge, tittar upp och undrar åt vilket håll vägen är. Men jag litade på min magkänsla (inbyggda kompass?), tände en cigarett och hittade vägen. Såsmåningom.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

elin sa...

Fin fina killen :) hinner vi ta en promenad med killarna innan fröken flyttar? För övrigt så kan inte jag kommentera din Blogger från min dator längre. Skit skumt.

Johanna - MyShoebox.se sa...

Ja, jag har tänkt att det ska vara hans blogg också :)

Förlåt att jag inte orkade följa, hade verkligen en dålig dag...
Vart är du när du hittar hjortron?