söndag, augusti 29, 2010

teachers pet

Hela dagen har jag känt mig lite extra vuxen. Gjort vuxna saker. Druckit kaffe. Köpt böcker. Handlat mat. Lagat storkok. Städat. Gått iväg med källsorteringen. Betalat räkningar. Lyssnat på mina bråkande grannar och insett hur tunna väggar det är. Nåja, det sista kanske inte är särskilt vuxet, men jag har fortfarande gjort det.
.
Imorgon börjar jag skolan igen. Hejdå vuxna Cederberg, hello kiddo! Jag har lagt fram kläderna jag ska ha på mig, packat skolväskan, skrivit mitt namn i mitt nya collegieblock och är lite nervös för att möta nya klassen. Eller, mer exhalterad än nervös. Peppad. Var lite sugen att köpa bänkpapper och en ny ryggsäck, men tror att jag kommer bli nog mobbad pga min norrländska dialekt utan att ha Hello Kitty på ryggen.
,
Gissar att jag kommer sova dåligt inatt med rädsla att försova mig. __________________________________________
Viktoria

3 kommentarer:

Rabbe sa...

Lycka till med första skoldagen unga dam ;)

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

Tapetkatalogen heter
Flo
Nummer 360 612
Färgbolaget är distributören av katalogen men de i sin tur har beställt tapeten och katalogen ifrån Intrade.

Garderobsgrubbel&Byråbekymmer sa...

va gullig du är gumman =)
En rulle är definitivt bättre än ingen, man kan ju alltid tapetsera i en vinkel.


ja jag ansåg att min sambo tog för lite färg på rollern, strök ut för fattigt och så tejpade han snett.

kram!