torsdag, augusti 05, 2010

systrarna C

Blev dåligt med bilder igårkväll, men bjuder på en. En klassiker. Ska dessutom passa på och skryta upp Den Danska Bartendern. Jag har druckit många (jag lovar, galet många) cosmopolitans i mitt liv, då det till 99% är det enda jag dricker när jag är ute.
.
Jag tycker alltid det är grymt gott - förutom gången på forna Balzac då jag fick en cosmo gjord på gin, eller om det var rom, helt sjukt äckligt - men igår var det helt galet. Den Danska Bartendern gjorde cosmopolitans till oss som var top of the line! Ville aldrig att den skulle ta slut, vilket tyvärr resulterade i att den gjorde det - alldeles för snabbt. Ha!
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Vanta, va, menar du Steffen? Ha, det ska jag beratta for honom!