söndag, augusti 01, 2010

smize?

Jag vet inte, men jag måste skaffa mitt ett fotoface. Ett vettigt fotoface! Typ ett Zoolander-face, som alltid funkar. Jag ser faktiskt helt galen ut på 95% av alla bilder jag är med på! Nu är jag visserligen rätt galen också, men det känns ju onödigt att skylta med det även på bild.
1. Anna och Stina har fina fotofaces. 2. Just det ja, galen! Födelsedagsbarnet Cissi visar sin bästa sida och Hanna har mer spännande saker att titta på.
.
Födelsedagsfesten - där jag var den enda brunetten. Typ tretton tjejer varav en brunett. Fint. Jag fick i alla fall känna mig smart, haha. Dock har jag tidigare konstaterat att blond är det nya bruna, att mina blonda vänner bara skaffar sig chefstjänster. Så jag blev helt plötsligt det sämre igen.
1. En sittdansade taxichafför med mellanstadio-disco i högtalarna och en överlycklig Cederberg. 2. Cissi, Lisa och Stina. Blonda lockar tar över världen!
1. Stina och jag med cosmopolitans i vinglas. Man tager vad man haver lixom. 2. Ida - som stod på fel (rätt) sida baren denna kväll - och jag. Reminder to myself - dubbelhakor is not the new hot stuff. 3. Marklund och Marklund. Här verkar jag ha fattat det där med fotoface och att undvika dubbelhakor. Alkoholen lärde mig i alla fall något..
.
Träffade ännu en bloggläsare igår. Jag blev lika generad den här gången, man jag tycker att det är asroligt samtidigt. Jag menar, jag skriver ju för att någon ska läsa det - även om jag har svårt att se underhållningsvärdet i den för någon som inte känner mig.
.
Hur som helst. Jag är alive och inte fullt lika mycket kickin' idag, men jag mår ändå oförskämt bra om man jämför med hu jag förtjänar att må. Blev visst ganska många cosmopolitans igår..
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Dr Marklund sa...

Fan vad läcker jag är ibland, jag borde bli modell!!!!