måndag, augusti 09, 2010

serena for president

Jag är nu redo för Västerås. Har ikväll fått alla hittils utkomna Gossip Girl-avsnitt, tack för dem D! Nu är jag redo för den där ensamma veckan jag kommer starta med.. Åker nämligen (mest troligt) ner kvällen/natten den 19:e. Mina fina föräldrar stannar till söndag och sedan har jag en hel vecka innan skolan börjar - och jag känner inte en kotte i Min Nya Hemstad.
.
Eller, jag ljög. Har en gammal klasskamrat från grundskolan som jag inte umgåtts med de senaste 12 åren typ, och jag känner till namnet på en annan f.d. Skellefteåbo som bor där. Yey! Jag kommer ha den ensammaste veckan i mitt liv.. Jag och Serena Van Der Woodsen for life, lixom.
__________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

MRTNA sa...

BLAIR FOR PRESIDENT!!

whats. her. face. sa...

tro det eller ej, men det finns några skelleftebor här :) och har du ingen att se hockey med kan du alltid höra av dig till mig (ja, jag vet vi har aldrig träffats men aik fan som aik fan :) kan tipsa om den 26/8 då skellefteå kommer hit på träningsmatch. sen har jag även tänkt mig in till stockholm någon gång då det passar. mari
ps. kan även tipsa om vart dom har goda cosmo!

whats. her. face. sa...

Nu sa du ju något! Glömde ju matchtröjan jag skulle få :( visst en antik sak enligt styvfadern, men dock fullt annvändbar. Får ta på mig toppeluvan ist, haha.
Ser jag dig irra runt ska jag nog peta på dig, det är ganska lätt att irra runt här. Förstår inte hur dom byggt stan?!
Välkommen iaf, äntligen en till som uppskattar hockey, skor och goda cosmo :)

viktoria cederberg sa...

Tack så mycket, och är det något jag älskar så är det skor, hockey och comsopolitans! :D