söndag, augusti 15, 2010

plenty of cats in hats!

Tack alla, alla, alla som gjorde min sista partykväll som Skellefteåbo helt oförglömlig. Det kom massor med folk på förfesten och kvällen ute var också riktigt kul. Kände mig något snuskig, men i sällskap med söta Susanne - sexy Sus kvällen till ära - kändes de lite bättre!
1. The woooo-girls kom direkt från kräftskivan - om man ska tro deras hattar i alla fall. Cecilia, Johanna, Ida, Emelie, Jenny och Maria 2. Johanna dök upp med sina fina Minimarket på tassarna! 3. The Mad Hatter drack bål ur sin tekopp. 4. Sexy Sus och jag, ha!
1. Marielle went for the cowgirlstyle och hade med sin vän Sanna. 2. Mad Hatter tog hem priset för kvällens bästa outfit och bjöd glatt på sin rosa cava hon vann. 3. Jag fick smaka!
.
Hela kvällen blev helt bananas. Färden gick till Station 8 - där det var fler som hade haft maskerader/temafester, vi var inte de enda. Jag hann bli rätt otrevlig när någon random tant som tyckte att jag fick skylla mig själv när hon spillde ut min comsopolitan (kärring!) och dansade som en galning tills fötterna sa ifrån. Då vinglade jag hem och avslutade kvällen med ett långt telefonsamtal på balkongen.
1. It's a classic! Bartendern frågade vad jag ville ha, jag tyckte att det visste han redan. Det gjorde han - kan det bero på att jag dricker cosmopolitans för ofta? Eller att jag bara har sjukt dålig fantasi? 2. Wooo-girls i sitt esse. 3. Ida skulle imitera Den Lilla Grisen.
.
Jag älskar er alla. Jag kommer sakna Skellefteå.
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Johanna - MyShoebox.se sa...

Gud vad tråkig jag ser ut :/ Men det var trevligt!