måndag, augusti 02, 2010

pjucko

Kära systern ringde och skvallrade om att H&M fått in min älskade svarta kilklack - fast i leopardmönstrat. Oj oj oj! Jag fick lov att ringa till H&M och be de lägga av ett par, vågade inte chansa att de skulle ta slut i min storlek innan jag hunnit idag. Hade kanske aldrig förlåtit mig själv då. Så mycket ville jag ha dessa skor! Och priset, 99:- var dessutom fullt överkomligt. Ha!
Så idag är en bra dag. Tänk vad ett par skor kan göra för humöret. Min powernap på lunchen blev med ett stort leende på läpparna. Och fatta att ett par skor gör så är med mitt humör - vad skulle då tio par göra? Kanske värt att testa...
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

MRTNA sa...

woho! nu kan vi matcha med mina nya högklackeskor i leopardmönster :D