torsdag, augusti 26, 2010

pizza som pizza, eller?

Min pappa säger inte så mycket. Men när han väl pratar kan han säga de roligaste sakerna. Fast jag tror man måste vara med för att förstå hans storhet och humor.
,
Man ska ha varit med, men jag ska försöka. Jag välkomnades nämligen till Västerås med att någon kräkts precis utanför min port. När vi skulle packa ur IKEA-grejer ur bilen säger jag till mamma "Akta spyan". "Vaaa?" säger hon och kliver rätt i den. Vi skrattade tills vi nästan grät - är nämligen inte första gången min kära mor kliver i saker man helst vill undvika att ha under skorna.
.
Senare åt vi lite, hade köpt micropizza från det stora varuhuset. Det var då det kom. Pappa, mitt älskade tystlåtna stenansikte kastar ur sig det.
.
"Hellre en pizza i magen än en pizza under skon"
.
Sen säger han inget mer. Han bara äter sin pizza i lugn och ro. Men jag tror man måste känna honom för att förstå. Min älskade fina pappa..
__________________________________________

Viktoria

4 kommentarer:

Anonym sa...

Inte alls förvånad att man får läsa om det på bloggen....Kram ändå

Danne sa...

klockrent! särskillt då man vet hur han är :)

Mt sa...

HAHA!! Jo jag fattar, kort & gott, inga onödiga extraord, bara sådär, det räcker så - HAHAHA!! Min pappa skulle antagligen ha sagt...."Nä, nu blev jag less"...han blir nämligen aldrig mätt, bara less...HAHAHA - Skulle vara fränt att vara Pappa en dag! Eller!? Lycka till i Västerås - Skellhell finns kvar, antagligen ganska orört, så passa på :) Kram Mt*

Anonym sa...

Söta JanE =) / camilla