torsdag, augusti 12, 2010

när kroppen säger nej

Jag har sovit sjukt dåligt senaste veckan. Vaknar typ en gång i timmen och är superstressad. Tror det är flytten som skrämmer mig. Skrämmer skiten ur mig!
Var bjuden på middag hos störrebror idag, åkte sedan vidare till störstbror - bara för att på vägen hem passera hos storasyster, som inte var hemma. Hade mycket jag hade tänkt hinna göra ikväll, men kroppen sa ifrån. Tog en lugn promenad med Den Lilla Grisen, sedan hackade jag upp morötter och gurka, blandade lite dipp och bubblade vattnet.
.
Nu sitter jag i soffan och slötittar på CSI. Njuter av lugnet.
Allt jag måste göra kan jag göra imorgon..
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

whats. her. face. sa...

gå vilse i den här stan är faktiskt lättare än man tror (eller så är det bara jag som är världssämst på att hitta :)
du behöver nog inte vara orolig, du får massor av nya vänner i din klass och kommer att leva loppan :) tips: köp inte cosmo på bmb, sist jag gjorde det var jag nära att lämna tillbaka den! på skybar däremot är den god (men dyr) cirkus kan jag tänka mig att dom är goda, hm, det är så långt jag hunnit på ett halv år :(