söndag, augusti 22, 2010

mmmmmmums

Igår kväll när jag satt här och surfade på mitt hallgolv lyckades jag peta in tårna i ett eluttag - och fick en ordentlig stöt. Pappa hade målat hallen ock skruvat loss alla dumheter som satt på väggen, därmed även delar av eluttagen. Satt i lugn och ro och chattade med bästa Ems när chocken och smärtan kom. Och asgarvet. Kunde lixom inte göra annat än att skratta åt mig själv - gav mig lite känslan "att inte stoppa saxen i eluttaget" som vi lärde oss på gymnasiet. Inte tårna heller, helt enkelt.
Har just ätit en pizzaslice och druckit en xide - men tagar vad man haver kallt i kylen. Och som man kan sova riktigt gott på, typ. Nu är i alla fall alla mina väggar vita, alla lampor på plats i taken och möbler ihopmonterade. Saknar endel fix som ska göras, men snart är lägenheten top-jävla-notch!
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: