söndag, augusti 22, 2010

Mitt Nya Hem

Ledsen för skitkvaliten, men det är mörkt och jag fick lov att blixtfota. Dislike!
Saknar endel grejer på väggarna och så, men de börjar ta sig!
Direkt till vänster när man kommer in har man badrummet. Årets kanske fulaste flinggolv i brunt/gult. Horribelt. Men, två vita badrumsmattor döljer i alla fall lite av det. Badkar och leopardfläckiga rosa handdukar.
Köket (fyra steg in och till höger) har ännu ljusblå köksluckor och mörkblått kakel, men min förhoppning är att luckorna ska sprutas vita, annars får jag måla dem själv.
Vardagsrummet/sovrummet (tvärs över från köket) är kvardatiskt. Trippelfönster mot baksidan och en schysst nyslipad parkett på golvet. Vita väggar, precis som överallt annars.


Del av hallen, som är L-formad, mellan kök och rum. Missade att ta bild där man just kommer in från trapphuset, det får ni klara er utan. Dessa två bilder är mitt emot varandra, det är samma dörröppning ni ser. Har även tre garderober i hallen - alldeles för lite!
.
Hade gärna gett er mer bilder, men ögonen går i kors och det är så sjukt mjäckligt att fota i mörker. Kanske kommer mer framöver!
__________________________________________

Viktoria

6 kommentarer:

Anonym sa...

Schysst piff Vicke!! Kram Mamsen

Emma sa...

Syns vem som bor dar =) xx

Lina sa...

Så fint du har fått det på bara någon dag, bra jobbat! :-)

Linda sa...

Super fint juh!

Linn sa...

Fin lägenhet! Din "hullerombuller" hylla var galetsnygg! Vart har du köpt den?

Johanna - MyShoebox.se sa...

Det ser ju himla fint ut, du har fått till det mysigt! Golvet i köket skulle man kanske klara sig utan, men jag tycker kaklet var coolt :)