tisdag, augusti 17, 2010

lata dagar

Insåg när jag släppte ut håret ur sin vardagliga knut att jag ser ut som ett troll. Och att jag v e r k l i g e n behöver tvätta håret. Fräsch brud. Nej?
Har spenderat början av dagen på massagebänken, nacken känns dock nästan värre än före. Målat klart min fina hylla som ska följa med till Min Nya Hemstad. Fixat lite andra inredningsdetaljer. Lunchat med min far och bröder. Packat om kartongerna inför flyttlasset på torsdag. Promenerat vid älven.
.
Nu väntas besök av bästaste systern, har hyrt film och köpt smågodis. Lite romance i filmform känns helt okej - får sova sked med min håriga, muskulösa brunögda man i natt. Han är väldigt rar, förutom nar det blir för varmt, då kryper han ner i fotändan istället.
__________________________________________

Viktoria

Inga kommentarer: