lördag, augusti 14, 2010

hundutställning på hemmaplan

Den Lilla Grisen gillade inte alls värmen och lekte daggmask-på-krok, gick som en buse och ville inte alls visa upp sig. Fick en tvåa direkt och fick lämna ringen. Efter att först nästan fått en utskällning av den bulgariska domaren om att jag minsann inte hörde hemma på utställning om jag inte ansträngde mig och tränade min hund bättre. Tack och bock, ungefär.

"Correct bite. Good head. Good topline. Compact body. Good angulation. Good front. The presentation of the dog must be better. Temperament ok. The dog doesn't show the movement because of presentation"

.
Domare Antoaneta Popantonova, Bulgarien

Nåja. Kunde inte göra mer än att slänga hunden i älven när plågan var över. Det gjorde jag också. Bilens termometer visade på 32 grader, inte konstigt att hundarna inte gärna ville gå på asfalten.

__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Snygga var ni i alla fall! :)