tisdag, augusti 03, 2010

hemmakväll-stammis

Senaste veckorna har jag sett tre nya filmer på DVD, vilka jag faktiskt kan rekommendera dem alla - men av olika anledningar.
.
Case 39 var först ut, med Renee Zellweger i huvudrollen. Psykologiskt, lite paranormal thriller som verkligen kröp under skinnet på mig. Ingenting man vill se ensam en mörk kväll i alla fall.
,
Andra film var From Paris With Love med bland annat John Travolta. Jag skulle säga att det är det bästa han gjort sedan Pulp Fiction, även om det inte säger så mycket med tanke på vilka kassa filmer han gjort på senaste. Men en bra action med sköna mord och bra twists!
.
Ikväll sig jag Nicolas Cage och Eva Mendes i Bad Lieutenant. Den var bra men.. konstig. Man får nog vara lite open-minded när det kommer till den rullen. Tyckte ändå någonstans att det var bra, även om jag blev ganska stressad av den. Om inte annat är det värt att se filmen för att få se Eva Mendes något lättklädd.
.
Alla tre filmerna finns på Hemmakväll och är alla nyheter. Se dem!
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: