fredag, augusti 27, 2010

fler husdjur?

Tre nya husdjur flyttade hem till mig igår. Tre ugglor som snällt sitter och tittat på mig i hallen. Spenderade lite tid inne i stan igår och spanade på inredning - och ugglorna föll mig helt i smaken.
Lite annat följde med också, men det får ni se någon annan gång. Måste dessutom på stan igen. Måste handla på H&M för 49.98:- innan tisdag, annars går jag miste om det här årets gundbonus på 500:-, det vore ju riktigt tråkigt.
__________________________________________
Viktoria

5 kommentarer:

Suss sa...

Ugglorna är hur fina som helst. Var har du köpt dom och vad fick du ge?

viktoria cederberg sa...

Suss, de kommer från Serholt och kostade inte mer än 119:- och då fick man med massa fler stickers än de jag satt upp!

Anonym sa...

Skitfina!! Vill ha i min hall också! Mam

Åsa sa...

Oh! I love it! Fasen vad läckra ugglor! :)

Suss sa...

Åh, nice! Tack!