tisdag, augusti 10, 2010

even more tigers in the wood

Min mamma är kanske världens sötaste i skogen. Såfort hon kliver ur bilen ropar hon högt: WOOOHOOO? Det är för älgen. Min mamma är livrädd för älgar (förlåt mor, men du är ack så söt) och hoppas att de ska bli skrämda av henne woohoo-ande.
Spenderade flera timmar i skogen ikväll, plockade massor med hallon. Och jag lekte hobbyfotograf och vinglade runt i hallonsnåren med min vän Sony på axeln, stannade upp och fotade insekter, bär och utsikten.
Jag tror att mitt nyfunna lite maniska skogspromenerande/bärplockande är en reaktion på att jag om en dryg vecka flyttar ifrån Norrland för första gången i mitt liv..
.
WOOOOOHOOOOO!??
__________________________________________

Viktoria

1 kommentar:

Wysteriia sa...

Älg..då är jag nog mer rädd för björn ;)