lördag, juli 17, 2010

nordic light beach soccer

Min mamma sa "ta cyklen". Jag skrattade rätt ut, inte en chans. Jag fullkomligt jävlar hatar att cykla. Men helt allvarligt så hade det gått betydligt fortare att cykla än köra bil till Boviken idag! Jättekul att de anordnar beachfotbollsturnering, men de måste lösa parkeringsproblemen på något sätt. Bilar överallt och folk parkerar som idioter.
Mötte upp två blondiner som var finare än någonsin. Även med en klänning på huvudet som solhatt. Ska bli kul att bo närmare Stina i höst - Stockholm är bara en timme med tåg från Västerås!
__________________________________________
Viktoria

1 kommentar:

Stina sa...

OMG, jag var tvungen gå in när du skrev nakenchock - blev lite orolig över lördagens bilder men fann dessa två längre ned, herregud. Jaja. Jaghoppas jag får chansen att leverera några bättre kort i höst! Puss