lördag, juli 24, 2010

gårdagen i en bild

Förlitade mig helt på Martinas kamera igår, men har ingen sladd till den - och kan därför inte ta del av bilderna. Jag tog tre bilder igår, det här är en av dem. Den säger rätt mycket - en cosmo med mycket lime och ett fint litet partyparaply från en grym bartender..
Gårdagen var hur som helst grym. Idag ska bli ännu bättre! Har börjat bra med brakfrukost och soligt häng i stugan, på havet och vid uteplatsen med en cigarett och vin (för de lyckliga som inte körde).
.
Och du som kom fram igår kväll på krogen och berättade att du läste min blogg - kommentera och säg hej någongång!
.
Nu - dusch, mat och ett stort glas rödvin!
__________________________________________
Viktoria

2 kommentarer:

Anonym sa...

Känner mig träffad, ursäkta för min framfusighet... Men hursomhelst, rolig blogg att läsa. Hoppas att du har haft en fortsatt kul helg. /Erika.

viktoria cederberg sa...

Framfusighet är bra, utan den kommer man ingenstans! :D Jag tyckte bara det var kul! Skulle bara gjort som de stora bloggarna.. Ta kort och lägga upp "Jag träffade en läsare idag" ;)
Helgen var grym, keep on reading! :D