onsdag, juli 14, 2010

förfesten

"Tjejer från Bersan tar den i.. " Nä. Låter det vara osagt. En galen förfest med skotte-wannabe-gävlebor (?), cider, under bältet-humor och en hel del massa galenskaper. Lögnar'n, you're the superpartymaster!
1. Davva och Simme. 2. ..låt den gå, låt den gå, låt den aldrig stilla stå.. 3. Fråga inte. Men den läskiga skotte-wannaben hade skrämt mig. 4. Försökte få med en bild på frullet. Gick dåligt. 5. Skotte-wannaben. Och nej, han hade i n t e något under kilten. Hyfsat besvärande.

1. Bästaste vännen och jag var galet snygga på bild. 2. "Bara vara ledi' ledi' ledi'..." Mange Schmidt och Wille Craaford.
.
Hade en helt banans kväll i Bergsbyn, helt galet vad jag saknat endel människor. Pratade fotbollsskador och drog en ful ramsa om "Burträsk-f-----" som förstörde nästen en hel säsong för mig för typ 12 år sedan, tills jag insåg att denna tjej faktiskt var med på samma förfest. Ha! Hängde med en exhibitionistisk wannabe-skotte som skrämde livet ur mig och försökte rädda mina öron från en rejäl tvätt när några galna norrmän dök upp. Tro mig. Jag har träffat dessa norrmän förr, då hann jag inte rädda öronen - jag gjorde inte om det misstaget.
.-
Poppade loss o det grövsta till Mange Schmidt och Wille Craaford och hade en sjukt bra kväll. Yey!
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: