tisdag, juli 27, 2010

en helt perfekt dag

Åt frukost med mamma i stugan, njöt av morgonen på stugans altan. Hämtade upp italienskan i Piteå, tog med henne på en shoppingdag i Luleå. Sushilunch, blåbärspaj. Och en herrans massa kärlek.
Passade på att äta middag hos italienskans farmor, där snackar vi en tant full av krut. En kvinna att fascineras av! Fast hela italienskans familj imponerar på mig, har alltid gjort. Handlingskraftiga med vilja, livsglädje och energi - sådana människor som man helst alltid vill omge sig med dygnet runt.
.
Ska visa min shopping någon dag framöver. Men en ny klocka ser ni på bilderna, där jag avslutar dagen med en cigarett på balkongen. Och ja, jag vet att det kan bli lite många cigaretter just nu, men mitt i en omvälvande tid i mitt liv behöver jag något - och just nu är det nikotin.
__________________________________________
Viktoria

Inga kommentarer: