söndag, juli 25, 2010

de jobbiga stunderna

Det sista dygnet har varit väldigt upp och ner för mig. Trafikolyckan i Piteå, där ett av våra lokala fotbollslags buss frontalkrockade med en personbil var jobbigt. I första nyhetstexterna framgick det att tre stycken i bussen som avlidit. Det hade kunnat vara tre vänner. Senare framkom att det var de i personbilen som omkom - mina tanker till de anhöriga. Men man hinner bli så rädd, tänka på många tankar. Tänk om.. tänk om.
.
Inatt blev även Den Fina Lilla Hunden dålig, då han fick en fördröjd allergisk reaktion på ett getingstick han fått tidigare under dagen. När jag kom hem inatt mådde han inte alls bra, och jag fick mitt i natten ringa till jourvetrinären i Gamlestad. Fick uppmaningen att kyla och hoppas på att svullnaden skulle gå ner, och senare på natten började han må bättre igen. Men han är det enda barn jag har, jag blir så orolig.
.
Det har varit mycket känslor i omlopp. Jag känner mig riktigt nere.
__________________________________________

Viktoria

2 kommentarer:

camilla sa...

Men babe, ring om du vill prata

Emma sa...

Aaaw stumpan, sager samma sak som Cam! xxx